‘Bij Vurich kun je erop vertrouwen dat ze het voor je oplossen’

Advocaten werken graag samen met Vurich. Maar waarom is dat eigenlijk zo? We vroegen het aan Eveline van der Schraaf, partner bij Van Gestel & Van der Schraaf Familierecht.

“Wij deden al zaken met het kantoor waar Vurich uit voortgekomen is, en zijn destijds gewoon meeverhuisd omdat we altijd al een goed contact hadden met onze vaste accountmanager. Uiteindelijk zijn we persoonlijk met Sjef in aanraking gekomen omdat hij ook de echt complexe zaken kan doen. Wij zijn als kantoor gespecialiseerd in familierecht en erfrecht, en dan heb je regelmatig met deurwaarders te maken. Van het betekenen van een verzoek tot echtscheiding tot complexe beslagleggingen bij het executeren van vonnissen. Er heerst een hardnekkig misverstand dat familierechtzaken altijd relatief eenvoudig zijn, maar in werkelijkheid kan dat behoorlijk tegenvallen. Zo kreeg ik onlangs in een complexe erfrechtzaak met meerdere partijen opeens een instructie van de rechtbank dat ik een partij die verstek had laten gaan alsnog moest oproepen. Ik had dat nog niet eerder bij de hand gehad en dan bewijst Vurich zijn meerwaarde: ze denken mee, checken de inhoud van exploten, zijn altijd bereikbaar en je kunt er 100% op vertrouwen dat ze het voor je oplossen.”

“Op dit moment heb ik een complexe incassozaak onderhanden waarbij het belangrijk is dat de juiste juridische route wordt bewandeld. Dan is Sjef en zijn team er om te sparren. En last but not least is Vurich er ook voor advies als ik bijvoorbeeld zelf met een deurwaarder van de wederpartij wordt geconfronteerd. Zeker als die handelt op een wijze waarvan ik vermoed dat het niet binnen de geldende gedragsregels valt. Kort en goed: ik vind het een hele plezierige samenwerking.”

Eveline van der Schraaf, partner bij Van Gestel & Van der Schraaf Familierecht

De wereld van Vurich

Wij geloven dat we de standaard ter discussie kunnen en moeten stellen


Ontdek de wereld

We doen het op maat, of helemaal niet

Werken bij Vurich

Bij Vurich werken alleen gepassioneerde mensen, van het vak en van alles wat ermee samenhangt. We houden niet van standaard, maar zoeken naar de beste oplossingen.


Bekijk de teamspirit

Contact

Kantoor

Sarphatistraat 660
1018 AV Amsterdam

088-4403100 balie@vurich.nl

Balies

  • Vanuit balies door heel Nederland altijd dichtbij

contact
 

Title