Wie wij zijn

Vurich is ontstaan vanuit een passie voor de advocatuur. Niet gek dus, dat we bij het vormgegeven van ons kantoor intensief hebben samengewerkt met advocaten. Door hun behoeften en wensen in kaart te brengen, zijn onze aanpak en dienstverlening volledig op maat ingericht. En sluiten we naadloos aan bij de uitdagingen en de dagelijkse praktijk van de moderne advocaat.

Bij Vurich willen we onszelf, onze dienstverlening en het advocatenvak elke dag naar een hoger niveau tillen. Willen we er alles aan doen, om te zorgen dat advocaten de belangen van hun cliënten op de best mogelijke manier kunnen dienen. Daarom zijn we altijd volop in ontwikkeling. Worden onze specialisten continu getraind om hun expertise aan te scherpen. En staan we nog steeds in nauw contact met kritische advocaten die ons helpen om beter te kunnen worden in wat we doen.

Om de meest wendbare, slagvaardige en daadkrachtige partner voor de advocatuur te kunnen zijn, hebben we de operationele slagkracht die nodig is om onze klanten op ieder moment van de dag en waar dan ook in Nederland bij te staan.

SAMEN GRENZEN VERLEGGEN


Wat we beloven

Vakmanschap met enthousiasme

We zijn gepassioneerd over ons vak en geloven dat 'gewoon goed' niet goed genoeg is.

Liefde voor de advocaat en het advocatenvak

We voegen hoogstpersoonlijk waarde toe aan ambtshandelingen.

Landelijke operationele slagkracht

We leveren snel - waar of wanneer dan ook - de juiste ondersteuning.

Verder waar anderen stoppen

We stellen de standaard ter discussie. Altijd volgens de regels maar met een fikse dosis karakter en gegronde eigenwijsheid.
 

Wat we doen

Beslagacties

Beslagacties

Als vermogen of zaken moeten worden veiliggesteld, wordt de beslaglegging – groot, klein of bijzonder – door ons gecoördineerd en uitgevoerd. Of het nu gaat om een eenvoudig beslag of grote klussen in teamverband - Vurich is jouw deskundige partner. Als het nodig is stellen we de heersende mening ter discussie, altijd gaan we tot het uiterste. We combineren onze specialistische en toegepaste kennis met operationele slagkracht, zodat we in staat zijn de klus te klaren zoals dat moet, wanneer het moet. Ook als dat op tien plekken tegelijkertijd moet gebeuren.

Recherche

Recherche

Soms is het net een schaakspel. Als een verweerder zich onttrekt aan zijn verplichtingen of vermogen verstopt en de rechtsgang frustreert, bijten wij ons vast tot we het verhaal boven tafel hebben. In bijzondere zaken formeren we een projectteam waardoor we de zaak vanuit meerdere disciplines bekijken. We brengen mogelijkheden in kaart om klaar te staan om in actie te komen.

Tenuitvoerlegging

Tenuitvoerlegging

Wij realiseren de rechten die iemand heeft, in rap tempo en met initiatief. Dit doen we in teamverband met de advocaat, ieder vanuit zijn eigen rol. We bevinden ons precies op het pijnpunt tussen partijen en zorgen voor een juist evenwicht. Het past bij onze ontdekkende aard om alle mogelijkheden die de wet biedt te willen kennen, verkennen en benutten. Als het even kan, creëren we nieuwe jurisprudentie. Handhaving van de wet staat centraal. Met het recht als leidraad en ethiek hoog in het vaandel.

Kennisgeving en oproeping

Kennisgeving en oproeping

Aan bedrijven, personen en instellingen - waar ook ter wereld betekenen wij verklaringen en gerechtelijke stukken bij exploot. De enige manier om een juridische garantie te hebben dat de verklaring de ontvanger bereikt. Met publicaties en cursussen op naam, staan we klaar voor alle vragen.

Advies

Advies

Wij adviseren advocaten over bijzondere betekeningen en geschillen die tijdens de tenuitvoerlegging kunnen ontstaan. Ook over het traceren, veilig stellen en uitwinnen van vermogen. Het beslag- en executierecht is de postzegel van het recht waar ons hart ligt.

De wereld van Vurich

Wij geloven dat we de standaard ter discussie kunnen en moeten stellen


Ontdek de wereld

We doen het op maat, of helemaal niet

Werken bij Vurich

Bij Vurich werken alleen gepassioneerde mensen, van het vak en van alles wat ermee samenhangt. We houden niet van standaard, maar zoeken naar de beste oplossingen.


Bekijk de teamspirit

Contact

Kantoor

Sarphatistraat 660
1018 AV Amsterdam

088-4403100 balie@vurich.nl

Balies

  • Vanuit balies door heel Nederland altijd dichtbij

contact
 

Title