Vurich in heel Nederland actief
wij zijn Vurich
Ontdek ons
Voor alle soorten betekeningen, beslagen en executies
wij zijn Vurich
Ontdek ons
Wij zijn Vurich en we zijn er puur voor de advocaat
wij zijn Vurich
Ontdek ons
Ook een kleine ambtshandeling
is voor ons een ‘big deal’
Het eerste kantoor van Nederland dat alleen maar werkt voor advocaten. Voor hen staan we altijd klaar voor alle soorten ambtshandelingen. Operationele slagkracht voor het betekenen van alle (gerechtelijke) stukken door heel het land. Scherpte voor het veilig stellen van bijzonder vermogen. En doorzettingsvermogen voor een grootschalige fraude-executie. Eén vast adres voor jouw zaken. Je verdient meer dan confectie. Laten we samen de standaard verleggen.
Uitreiken stukken
Vurich is jouw ‘one-stop’ partner voor betekenen van gerechtelijke en niet-gerechtelijke stukken aan bedrijven, personen en instellingen. We bereiken de ontvanger effectief en gegarandeerd.
Beslagleggingen
Als vermogen moet worden veiliggesteld, coördineren wij de beslaglegging – groot, klein of bijzonder – en voeren we deze slagvaardig en effectief uit. We klaren de klus zoals het moet, wanneer het moet.
Gecoördineerde betekeningen
Ook als je meerdere ontvangers tegelijkertijd wilt bereiken, is Vurich jouw partner. We beschikken over de operationele slagkracht om overal ter wereld betekeningen uit te voeren.
Fraude executies
Wanneer vermogen onvindbaar lijkt, weten wij het te traceren, veilig te stellen en uit te winnen. In bijzondere gevallen formeren we een projectteam waardoor we de zaak vanuit meerdere disciplines kunnen aanpakken.
De kracht van Vurich telt mooi op
We vertellen je graag alles over onze unieke, specialistische aanpak. Zo sluiten we naadloos aan bij de uitdagingen en de dagelijkse praktijk van jou als moderne advocaat. Elke betekening, dagvaarding, bevel, verzoekschrift of stuiting. Altijd beschikbaar, overal in Nederland of wereldwijd. Met gegarandeerd resultaat!
Case
1
DE VURICH BASIS
De basis van ons kantoor bestaat uit het betekenen van gerechtelijk en niet-gerechtelijke stukken. Van dagvaardingen en verzoekschriften, tot stuitingen en sommaties. Dagelijks in alle uithoeken van het land, maar ook wereldwijd.
Lees meer
Case
2
BESLAG IN HET RIJKSMUSEUM
Een zaak die veel losmaakte in de nationale (o.a. NRC en NOS) en internationale media. Op 18 september 2020 is beslag gelegd op één van de topstukken van de afdeling 20e eeuw.
Lees meer
Case
3
EUROPESE RAKET IN VEILIGHEID
Een wel heel bijzondere zaak: een geschil over de levering van raketonderdelen voor een Europese raketprogramma. Voor Vurich een unieke beslaglegging van een raket.
Lees meer
Heel Nederland in Vurich en vlam
Dankzij een joint-venture, hebben we naast ons kantoor in Amsterdam ook vijf regiobalies door heel Nederland. Er is dus altijd een specialist van Vurich dichtbij, om je op ieder moment van de dag en waar dan ook in Nederland bij te staan.
Vurich is er voor je. Tijd dus voor een goed gesprek.
Wij zijn het eerste gerechtsdeurwaarderskantoor van Nederland dat puur voor de advocaat werkt. Puur voor jou dus. En we gaan graag voor je aan de slag!
Gelukt, wij nemen contact met je op!
Laat ons jou bellen
Bel mij later
Gelukt, je bericht is door ons ontvangen!
Stuur ons een bericht