Poelmann van den Broek advocaten kiest voor deurwaarderskantoor Vurich

Poelmann van den Broek advocaten uit Nijmegen kiest voor vaste samenwerking met Vurich. Directeur Arjan Stuij vertelt waarom. “Op een deurwaarder moet je blind kunnen varen.”

“Wij zijn een wat hoger in de markt gepositioneerd, gespecialiseerd middelgroot advocatenkantoor met een sterke focus op ondernemers. We zijn zeer pragmatisch, spreken de taal van de ondernemer en altijd bereid te vechten voor diens belangen. We houden de lijnen kort en zijn supergoed bereikbaar om onze dienstverlening zo laagdrempelig mogelijk te maken. Die kernwaarden willen we ook vertaald zien in de partners waarmee we werken. Zij zijn immers een verlengstuk van onze eigen dienstverlening. Zodoende zijn we uitgekomen bij Vurich, een deurwaarderskantoor met een aanpak die goed aansluit bij de onze.”

“High-end incasso – ofwel grote, vaak moeilijk inbare vorderingen incasseren bij de debiteur of andere betrokkenen – is één van onze specialiteiten. In praktijk zien we dat ondernemers soms te snel een vordering als oninbaar afboeken, terwijl er best nog wel geld terug te halen is, bijvoorbeeld bij de bestuurder of aandeelhouder van een niet-betalende of failliete debiteur. In zo’n geval heb je een deurwaarder nodig waar je blind op kunt varen: je moet er echt op kunnen vertrouwen dat het goed geregeld wordt. En dat die deurwaarder ook fungeert als een extra paar ogen als er stukken de deur uitgaan. Bij Vurich kunnen we rekenen op die kritische blik en een compromisloze executie. En last but not least is Vurich ook gewoon een kantoor waarmee het heel prettig en persoonlijk zakendoen is.”

De wereld van Vurich

Wij geloven dat we de standaard ter discussie kunnen en moeten stellen


Ontdek de wereld

We doen het op maat, of helemaal niet

Werken bij Vurich

Bij Vurich werken alleen gepassioneerde mensen, van het vak en van alles wat ermee samenhangt. We houden niet van standaard, maar zoeken naar de beste oplossingen.


Bekijk de teamspirit

Contact

Kantoor

Sarphatistraat 660
1018 AV Amsterdam

088-4403100 balie@vurich.nl

Balies

  • Vanuit balies door heel Nederland altijd dichtbij

contact
 

Title