Fraaie rapportcijfers voor Vurich

Om het inzicht in de branche te vergroten laat de KBvG jaarlijks een onderzoek uitvoeren naar het ondernemerschap, ambtsuitoefening en de economische bijdrage en effectiviteit van de bij de KBvG aangesloten gerechtsdeurwaarders (142 kantoren in 2021). Deze benchmark wordt uitgevoerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), waarbij de uitkomsten uitgesplitst zijn naar kantoorgrootte. En we mogen bepaald niet ontevreden zijn: uit de benchmark blijkt dat het percentage succesvolle dossiers in de invorderingspraktijk van Vurich (executie) maar liefst 47% hoger is dan het gemiddelde van de vergelijkingsgroep middelgrote deurwaarderskantoren (20,8 procentpunt). Daarnaast kunnen we bogen op een executierendement van 1221% (kosten ambtshandelingen afgezet tegen ontvangsten).

Kortom: onze opdrachtgevers kunnen op ons rekenen als het gaat om de kerntaak van de gerechtsdeurwaarder: het bieden van rechtszekerheid in het maatschappelijk verkeer.

De wereld van Vurich

Wij geloven dat we de standaard ter discussie kunnen en moeten stellen


Ontdek de wereld

We doen het op maat, of helemaal niet

Werken bij Vurich

Bij Vurich werken alleen gepassioneerde mensen, van het vak en van alles wat ermee samenhangt. We houden niet van standaard, maar zoeken naar de beste oplossingen.


Bekijk de teamspirit

Contact

Kantoor

Sarphatistraat 660
1018 AV Amsterdam

088-4403100 balie@vurich.nl

Balies

  • Vanuit balies door heel Nederland altijd dichtbij

contact
 

Title