mr. Sjef van der Putten

Kwaliteit is vakmanschap met enthousiasme.

Het is altijd mijn droom geweest om een nichekantoor te starten in het hoger segment. Puur voor de advocaat, puur persoonlijk, puur kwaliteit. Dat kantoor bouw ik niet zelf, maar met bevriende advocaten. Zo bouwen we samen aan een meer rechtvaardige rechtshandhaving.

Effectieve rechtshandhaving is noodzakelijk voor alle maatschappelijke functies. Het vertrouwen dat de samenleving stelt in recht en rechtspraak kan alleen dan bestaan als die samenleving weet en ervaart dat de beslissing van de rechter wordt geëerbiedigd en kan worden afgedwongen mocht dat onverhoopt anders zijn. Dat is de taak van de gerechtsdeurwaarder. Omdat er weinig is geschreven over het beslag- en executierecht voelt mijn vak soms als dat van een ontdekkingsreiziger. Laten we het vuur aansteken en de gebaande paden verlaten: op zoek naar nieuwe wegen, nieuwe mogelijkheden.

 

De wereld van Vurich

Wij geloven dat we de standaard ter discussie kunnen en moeten stellen


Ontdek de wereld

We doen het op maat, of helemaal niet

Werken bij Vurich

Bij Vurich werken alleen gepassioneerde mensen, van het vak en van alles wat ermee samenhangt. We houden niet van standaard, maar zoeken naar de beste oplossingen.


Bekijk de teamspirit

Contact

Kantoor

Sarphatistraat 660
1018 AV Amsterdam

088-4403100 balie@vurich.nl

Balies

  • Vanuit balies door heel Nederland altijd dichtbij

contact
 

Title